Skip to content Skip to footer

Radionice osobnog razvoja

oslobodi svoj potencijal

Upoznaj bolje sebe

Današnji život, stalna jurnjava, često nam ne daju priliku da vidimo gdje smo, kako smo i uopće tko smo. Zato zastani, udahni, otkrij, osjeti.

Osjeti podršku

Trebamo druge i njihovu podršku. Ponekad, kako bismo uistinu osjetili sebe, trebamo prvo ugledati vlastiti odraz u tuđim očima i srcu.

Uroni u snagu grupe

Razmjena razmišljanja i iskustava, osjećaj da nismo sami, samo su neke od prednosti grupnog rada. Kontakt umiruje, osnažuje i iscjeljuje.

Kreiraj nova iskustva

Otkrij nove perspektive, nove izbore, nov osjećaj sebe i drugih. Ponekad je to samo otkrivanje onog što oduvijek leži u nama, ali je iz raznih razloga ostalo skriveno.
"U sebi nosite energiju, silu, životnost koja se kroz vas pretvara u stvarnost. I baš takvi, jedinstveni, postojite samo jednom, za sva vremena. Ako zaustavite taj tijek, ukoliko potisnete ekspresiju sebe, život u vama će se blokirati i bit će izgubljen. Svijet ga neće imati, nikad više. Zato nije vaš zadatak da određujete vrijedi li i koliko je dobar. Ili da ga (se) uspoređujete s drugim. Vaš posao je biti ono što jeste, propuštajući život koji nosite u sebi da se izrazi, jasno i direktno. "
martha graham

Život je složen. Odnosi su složeni. I ponekad je potrebno uzeti vrijeme, napraviti odmak, kako bismo razbistrili vidike i osnažili vlastito srce, um i tijelo. 

Radionice osobnog razvoja su mjesto gdje se susrećemo sa spoznajama koja nam pomažu bolje razumjeti sebe  i svoj život. No, najvažnije, mjesto su gdje (ponovno) dolazimo u kontakt sa sobom, vlastitim potrebama i unutarnjom istinom. Ipak, to ne mora biti usamljeno istraživanje. Dapače, potreban nam je suosjećajan svjedok koji će nam staviti ruku na rame kada nam je teško, ugledati nas u svoj našoj ranjivosti i ljepoti, dati nam podršku kada zapnemo, pokazati da nismo sami. To je snaga koju donosi rad u grupi, kada u isto vrijeme zaranjamo u sebe, bivajući podržani od onih koji su na sličnom putu. 

Uz istraživanje postojećih obrazaca, njihovih uzroka i posljedica, radionice su mjesto gdje istražujemo i nove mogućnosti, u sigurnom i podržavajućem okruženju. Na primjer, što se događa kada postavim jasnije granice ili spremnije otvorim svoje srce; kako mogu snažnije zakoračiti u vlastitu snagu; što ako skinem svoje zaštitne maske i pokažem ono što duboko u sebi osjećam; kako mogu osjetiti sigurnost i unutar najveće oluje; i sl. Vježbama koje aktiviraju naše tijelo, um i emocije, otvaramo se prema novom, pritom duboko poštujući vlastiti tempo. Jer često je prvi korak dozvoliti si osjetiti gdje smo i kako smo sada.

Radionice se održavaju u malim grupama, kako bi se osigurala ugodna intimna atmosfera i individualizirani pristup.  

Svatko zaslužuje živjeti svoj potencijal. Tada i svijetu imamo priliku donijeti ono što nitko osim nas ne može – našu jedinstvenost i sve darove koje nosimo u sebi. 

Pridruži se i ti!

Događanja

PREDAVANJA. RADIONICE. PROGRAMI.

Upoznajte me

Saznajte više o meni, mom radu i profesionalnom iskustvu. 

Privatna psihološka praksa Corium

Martina Trboglav Podvorac – psiholog, terapeut i coach

Kontakt

martina.trboglav.podvorac@gmail.com
091 509 24 39
Maksimirska cesta 54
Zagreb

Copyright © 2022 Martina Trboglav Podvorac. Sva prava pridržana.